ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek (ÁszF) - a www.cooltourtereasse.hu webáruházban feladott megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

 

1. Regisztráció a www.cooltourterasse.hu webáruházba:

 

első lépésként szükséges a regisztráció, amely során Megrendelő köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait. Regisztrálás után a megadott e-mail címre elektronikus levél formájában regisztráció visszaigazolást kap Megrendelő.

2. Belépés a már regisztrált felhasználóknak:

 

amennyiben már korábban regisztrálta magát a Megrendelő, akkor a "Rendelés" oldalon a felhasználó név, és jelszó kitöltésével történő azonosítás utáni belépéssel lehet a megrendelést végigvini és elküldeni. A rendelési folyamatról segítséget nyújt az eligazodásban az "Útmutató", és a Gyakran Ismételt Kérdések  (GYIK) menügombokon keresztül elérhető információ.

 

3. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

 

a webáruházban több oldalon érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek elküldött és emailben visszaigazolt megrendelése képezi a Megrendelő, és a megrendelést teljesítő - www.cooltourterasse.hu egységet üzemeltető - vállalkozás közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai magyar forint fizetőeszközben vannak kifejezve, tartalmazzák az általános forgalmi adót. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével. 

 

4. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

 

a belépést követően, a kosár tartalmának kívánt összeállítása után, szükséges a fizetési mód kiválasztása. A megrendelésre kerülő termék/termékek fizetésére több mód adott, melyek közül a megrendelés elküldése előtt választhat a Megrendelő. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel, vagy kártyával lehet fizetni.

A fizetési mód kiválasztását követően a 'Tovább a rendeléshez" menügombra kattintva a 'Rendelés véglegesítése' felületen mód nyílik a megrendelés tartalmának, és a szállítási cím adatainak ellenőrzésére, az esetleges kuponkód megadására, majd utolsó lépésként a 'Megrendelem' gombra kattintva történik a megrendelés elküldése.

A megrendelés elküldését megelőző módosítási szándék esetén a '...vagy rendelés nélkül a kosár szövegrészre kattintva módosítható a megrendelés tartalma, mielőtt véglegesen elküldésre kerül. A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték min. 1500 Ft/rendelés. 

 

5. Megrendelés visszaigazolása:

 

www.cooltourterasse.hu a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 3 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a www.cooltourterasse.hu, és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő az cooltourterasse@gmail.com email címen, 06-30-470-30-34 telefonszámán érdeklődhet megrendelésének


6. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

 

a rendelésben leadott tételek futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 40 percen belül történik, azonban Megrendelő a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást. Időpontra kért előrendelés esetén a pontos időre történő kiszállítás nem garantált, előfordulhat, hogy a kért időponthoz képest csak +/- 25 perces idővel kerül teljesítésre a kiszállítás.


7. A megrendelt termék/termékek lemondása:

 

kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy írásban az cooltourterasse@gmail.com email címen, vagy személyesen tehet meg az adott étterem telefonszámán, a rendeléseket fogadó diszpécsernél élőhangos telefonbeszélgetésben:

 

8. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

 

a "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

 

9. Problémák, reklamáció, panaszkezelés

 

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni: e-mail: cooltourterasse@gmail.com , vagy telefonon keresztüli élőhangos beszélgetésben az étterem telefonszámát felhívva.

Bármely www.cooltourterasse.hu szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a lakóhelyük szerinti járási hivatalokhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel, amelyek listája a következő elérhetőségen van nyilvántartva: http://jarasinfo.gov.hu/